REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Hotel/Pansion Ploče

Hotel/Pansion Ploče 1
Hotel/Pansion Ploče 2
Hotel/Pansion Ploče 3
Hotel/Pansion Ploče 4
Hotel/Pansion Ploče 5
Hotel/Pansion Ploče 6
Hotel/Pansion Ploče 7
Hotel/Pansion Ploče 8
Hotel/Pansion Ploče 1 Hotel/Pansion Ploče 2 Hotel/Pansion Ploče 3 Hotel/Pansion Ploče 4 Hotel/Pansion Ploče 5 Hotel/Pansion Ploče 6 Hotel/Pansion Ploče 7 Hotel/Pansion Ploče 8

Preuzmite expose

2.300.000 €17.250.000 Kn

OPIS NEKRETNINE

REN Nekretnine, prodajem Hotel, Ploče, Dalmacija

Hotel ¨ Bebic ¨ smješten je u športskoj luci u samom centru grada. Posjeduje 40 soba i 6 hotelskih apartmana, klimatizirani restoran pogodan za svadbene večere (300 gostiju) snack bar, terasu, mogućnost veza za manje brodove, osiguran parking, mjenjačnicu, rent a car, frizerski i brijački salon.
Sve sobe imaju sanitarni čvor, telefon sa direktnim biranjem i balkon sa pogledom na more. Sobe i hotelski apartmani su klimatizirani. Hotel ima centralno grijanje.
Neposredno uz Hotel nalazi se centar za male sportove a u blizini je i športska dvorana sa fitness centrom i saunom kao i nogometno igralište. Ovi tereni, zaklonjeni morski i riječni kanali omogućavaju pripreme nogometaša, košarkaša, biciklista, kajakaša i drugih sportaša.
Blizina kulturno-povijesnih i prometnih središta Splita i Dubrovnika, udaljenih oko 100 km izazov su za ljubitelje povijesti i arhitekture a Medugorje svjetski poznato svetište udaljeno je samo 40 km. More, Baćinska jezera i kilometrima dugi kanali delte Neretve pružaju bogate mogućnosti za relaksaciju, avanturu, lov, ribolov...

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

KONTAKTIRAJTE AGENTA