REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Građevinsko zemljište u okolici Buja

Građevinsko zemljište u okolici Buja 1
Građevinsko zemljište u okolici Buja 2
Građevinsko zemljište u okolici Buja 3
Građevinsko zemljište u okolici Buja 4
Građevinsko zemljište u okolici Buja 5
Građevinsko zemljište u okolici Buja 6
Građevinsko zemljište u okolici Buja 7
Građevinsko zemljište u okolici Buja 8
Građevinsko zemljište u okolici Buja 1 Građevinsko zemljište u okolici Buja 2 Građevinsko zemljište u okolici Buja 3 Građevinsko zemljište u okolici Buja 4 Građevinsko zemljište u okolici Buja 5 Građevinsko zemljište u okolici Buja 6 Građevinsko zemljište u okolici Buja 7 Građevinsko zemljište u okolici Buja 8

Preuzmite expose

180.090 €1.350.675 Kn
220.000 €1.650.000 Kn

OPIS NEKRETNINE

Nekretnine Istra, prodajem građevinsko zemljište sa pogledom na more, okolica Buja
U sjeverozapadnom dijelu Istre pored prekrasnog srednjovjekovnog gradića Momjan nalazi se građevinska parcela 2001 m2 (44,7 x 44,7 m) , okružena prekrasnom još uvijek netaknutom i slabo naseljenom prirodom te prostranim vinogradima poznatih istarskih vinara (Kozlović, Kabola, Prelac), kao i poznatom biciklističkom rutom (Parenzana).
U blizini parcele nalaze se povijesna mjesta Grožnjan, Motovun, Oprtalj, turistička središta Pula, Rovinj, Poreč, Novigrad, Umag, te aerodromi: «Portorož» (Sečovlje, Slovenija), «Ronchi dei leghionari» (Trst, Italija) i Zračna luka Pula, te međunarodni aerodrom Marco Polo u Veneciji, Italija.
Parcela je u blagom padu, te se sa cijele parcele pruža predivan i očaravajući pogled na more, susjednu Sloveniju i Italiju, te Alpe, čiji se vrhunac ističe prilikom zalaska sunca koje ponire u „more“.
Građevinska parcela posjeduje sve uvjete (mogućnost uvida u dokumente) za dobivanje građevinske dozvole, koja je u izradi te je svojom prostranošću i konfiguracijom terena pogodna za izgradnju prostrane vile (obiteljska ili najam).
Na parceli se nalazi pripremljena infrastruktura za priključak električne struje, gradski vodovod i vod električne struje su uz samu parcelu, dok se parcela prostire cijelom svojom dužinom 44.7m uz nerazvrstanu cestu. Zemljište ispred parcele u smjeru pogleda prema moru je neurbanizirano i konfiguracijski ispod razine parcele , tako da u budućnosti nema opasnosti o zaklanjanju pogleda prema moru.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA