REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Stan u Novigradu - u izgradnji

Stan u Novigradu - u izgradnji 1
Stan u Novigradu - u izgradnji 2
Stan u Novigradu - u izgradnji 3
Stan u Novigradu - u izgradnji 4
Stan u Novigradu - u izgradnji 5
Stan u Novigradu - u izgradnji 6
Stan u Novigradu - u izgradnji 7
Stan u Novigradu - u izgradnji 1 Stan u Novigradu - u izgradnji 2 Stan u Novigradu - u izgradnji 3 Stan u Novigradu - u izgradnji 4 Stan u Novigradu - u izgradnji 5 Stan u Novigradu - u izgradnji 6 Stan u Novigradu - u izgradnji 7

Preuzmite expose

312.500 €2.343.750 Kn

OPIS NEKRETNINE

Nekretnine Istra, prodajem stan, Novigrad
Stan u Novigradu ima ukupno 122 m2 + vrt 82 m2, nalazi se u prizemlju i na prvom katu + krovna terasa 60m2, udaljen je 5 min. (500m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. (800m) udaljeni ste od centra grada Novigrada. Stan se sastoji od hodnika, spremište, kuhinje/dnevnog boravka/blagovaone, 3 sobe, 4 kupaonice, terasa. Opremljen ventilokonvektorima, kamin, podno grijanje, vlastiti parking, pogled na more.
Stan je udaljen 300 m od trgovine, 300 m udaljen je od restorana, 800 m udaljen je od tržnice, doktor je udaljen 500 m, apoteka je udaljena 500 m, aerodrom Pula udaljen je 60 km, te aerodrom Portorož udaljen je 30 km, marina Novigrad udaljena je 100 m, te aquapark (Istralandia) udaljen je svega 7 km.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA