REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Stan u okolici Novigrada - u izgradnji

Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 1
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 2
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 3
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 4
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 5
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 6
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 7
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 8
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 9
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 10
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 11
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 12
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 1 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 2 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 3 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 4 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 5 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 6 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 7 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 8 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 9 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 10 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 11 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 12

Preuzmite expose

117.738 €883.035 Kn

OPIS NEKRETNINE

Nekretnine Istra, prodajem stan, Novigrad, okolica
Stan u Taru ima ukupno 65,41 m2, nalazi se na prvom katu, u izgradnji, udaljen je 5 min. (3000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 10 min. (5000m) udaljeni ste od centra grada Novigrada. Stan se sastoji od hodnika, kuhinje/blagovaone, dnevne sobe, 2 sobe, 2 kupatila, terasa. Opremljen je klima uređajem, vlastiti parking.
Stan je udaljen 300 m od trgovine, 300 m udaljen je od restorana, 300 m udaljen je od tržnice, doktor je udaljen 300 m, apoteka je udaljena 300 m, aerodrom Pula udaljen je 60 km, te aerodrom Portorož udaljen je 30 km, marina Novigrad udaljena je 5000 m, te aquapark (Istralandia) udaljen je svega 7 km.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA