REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Stan u okolici Novigrada - u izgradnji

Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 1
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 2
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 3
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 4
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 5
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 6
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 7
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 8
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 9
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 10
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 11
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 1 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 2 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 3 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 4 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 5 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 6 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 7 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 8 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 9 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 10 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 11

Preuzmite expose

173.000 €1.297.500 Kn

OPIS NEKRETNINE

Luksuzne nekretnine Istra, prodajem stan, Novigrad, okolica
Stan u okolici Novigrada ima ukupno 69,55 m2, nalazi se na prvom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. (200m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. (4500m) udaljeni ste od centra grada Novigrada. Stan se sastoji od kuhinje/dnevnog boravka/blagovaone, 2 spavaće sobe, kupaonica, terasa. Opremljen je klima uređajem, vlastiti parking, garaža, podrum, prekrasan pogled na more.
Stan je udaljen 200 m od trgovine, 100 m udaljen je od restorana, 400 m udaljen je od tržnice, doktor je udaljen 4500 m, apoteka je udaljena 4500 m, aerodrom Pula udaljen je 60 km, te aerodrom Portorož udaljen je 30 km, marina Novigrad udaljena je 4500 m, te aquapark (Istralandia) udaljen je svega 7 km.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA