REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Kuća u okolici Umaga - u izgradnji

Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 1
Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 2
Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 3
Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 4
Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 5
Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 6
Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 7
Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 8
Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 9
Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 10
Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 11
Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 1 Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 2 Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 3 Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 4 Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 5 Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 6 Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 7 Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 8 Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 9 Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 10 Kuća u okolici Umaga - u izgradnji 11

Preuzmite expose

420.000 €3.150.000 Kn

OPIS NEKRETNINE

Nekretnine Istra, prodajem Vilu, okolica Umaga

Vila ima ukupno 150 m2, zemljišta ima 569 m2, udaljena je 5 min. (8km) od mora i od prekrasne uređene prirodne plaže, 10 min. (8km) udaljeni ste od centra Umaga. Kuća je samostojeća te ima prizemlje i prvi kat. Ukupno ima 3 spavaće sobe, kuhinju, dnevnu sobu, 2 kupatila, WC, spremište, garderobu. Kuća ima vlastiti parking, terasu, bazen, ljetnu kuhinju. Luksuzno opremljena, dimnjak, klima, podno grijanje, mirna lokacija te prekrasan pogled na more.
Kuća je udaljena 2000 m od trgovine, 2000 m udaljena je od restorana, 6000 m udaljena je od tržnice, doktor je udaljen 6000 m, apoteka je udaljena 6000 m, aerodrom Pula udaljen je 60 km, te aerodrom Portorož udaljen je 20 km, marina Umag 6000 m, autocesta je udaljena 6km.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA