REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji

Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 1
Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 2
Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 3
Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 4
Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 5
Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 6
Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 7
Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 8
Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 9
Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 10
Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 1 Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 2 Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 3 Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 4 Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 5 Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 6 Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 7 Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 8 Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 9 Luksuzni stan u Rovinju blizu mora - u izgradnji 10

Preuzmite expose

584.710 €4.385.325 Kn

OPIS NEKRETNINE

Prodajem Stan-Apartman, Rovinj, Rovinj Područje
Luxuzna nekretnina!!!
Stan/Apartman u Rovinju ima ukupno 167,06 m2, nalazi se na prvom katu, udaljen je 5 min. (400m) od mora i od prekrasne uređene prirodne plaže, 5 min. (1000m) udaljeni ste od centra grada Rovinja. Stan se sastoji od 2 spavaće sobe, kuhinje, dnevnog boravaka, 2 kupatila, terasa + krovna terasa. Opremljen je klima uređajem, pogled na more, zgrada u kojoj se nalazi posjeduje lift, u vlasništvu ima podrum, podno grijanje, vlastiti parking, prodaje se bez namještaja, vlastita garaža.

Stan se nalazi udaljen svega 300m od trgovine, 300m udaljen je od restorana, 300m odaljen je od tržnice, doktor je udaljen 300m, apoteka je udaljena 300m, aerodrom Pula udaljen je 60km, te aerodrom Portorož udaljen je 60km, marina Rovinj udaljena je 500m, te aquapark udaljen je svega 20km.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA