REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Stan u okolici Novigrada - u izgradnji

Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 1
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 2
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 3
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 4
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 5
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 6
Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 1 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 2 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 3 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 4 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 5 Stan u okolici Novigrada - u izgradnji 6

Preuzmite expose

222.325 €1.667.438 Kn

OPIS NEKRETNINE

Luksuzne Nekretnine Istra, prodajem stan, Novigrad, okolica
Stan u okolici Novigrada ima ukupno 88,93 m2, nalazi se na trećem katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. (1000m) udaljeni ste od centra. Stan se sastoji od kuhinje/dnevnog boravka/blagovaone, 3 sobe, 2 kupaonice, WC, terasa. Opremljen je klima jedinicama, kamin, podrum, lift, vlastiti parking, pogled na more.
Stan je udaljen 1000 m od trgovine, 1000 m udaljen je od restorana, 1000 m udaljen je od tržnice, doktor je udaljen 1000 m, apoteka je udaljena 1000 m, aerodrom Pula udaljen je 60 km, te aerodrom Portorož udaljen je 30 km, marina Novigrad udaljena je 1000 m, te aquapark (Istralandia) udaljen je svega 7 km.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA