REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Luksuzna vila u okolici Lovrečice

Luksuzna vila u okolici Lovrečice 1
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 2
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 3
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 4
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 5
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 6
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 7
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 8
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 9
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 10
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 11
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 12
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 13
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 14
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 15
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 16
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 17
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 18
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 19
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 20
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 21
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 22
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 23
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 24
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 25
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 26
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 27
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 28
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 29
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 30
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 31
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 32
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 33
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 34
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 35
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 36
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 37
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 38
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 39
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 40
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 41
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 42
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 43
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 44
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 45
Luksuzna vila u okolici Lovrečice 1 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 2 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 3 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 4 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 5 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 6 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 7 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 8 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 9 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 10 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 11 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 12 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 13 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 14 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 15 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 16 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 17 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 18 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 19 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 20 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 21 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 22 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 23 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 24 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 25 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 26 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 27 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 28 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 29 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 30 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 31 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 32 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 33 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 34 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 35 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 36 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 37 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 38 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 39 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 40 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 41 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 42 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 43 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 44 Luksuzna vila u okolici Lovrečice 45

Preuzmite expose

445.000 €3.337.500 Kn

OPIS NEKRETNINE

Luksuzna vila u okolici Lovrečice
Boravak u modernom luksuznom okruženju, usred predivnog i mirnog istarskog krajolika u blizini mora kojim dominiraju vinogradi i maslinici, jamac je odmora u kojeg se isplati investirati.
Imanje Vile Selest u Šverkima nalazi se u bajkovitom pejzažu u kojem pogledom možete dotaknuti i daleke Alpe, a opet istovremeno mirisom osjetiti more i pritom u savršenom miru i tišini prepustiti se svim čarima istarske prirode. Samo imanje građeno je poštivajući istarsku tradiciju i stil, što je postignuto korištenjem lokalnih kvalitetnih materijala za gradnju, kao i pomnom odabiru namještaja, čime se u potpunosti uklopilo u ambijent kojem pripada.
Blagodati lokalne prirode, mir i tišina nisu jedine prednosti lokacije na kojoj se nalazi Vila Selest. Mjesto Šverki ima izrazito dobru geografsku pozicioniranost, pa je tako prekrasna plaža u Lovrečici udaljena svega koji minut vožnje, a Novigrad i Umag, gradovi u kojima je uvijek moguće pronaći sadržaje bilo kakve vrste, nalaze se na samo 8 km udaljenosti. Što se sadržaja tiče, prvo što ćete poželjeti kad ugledate prirodne ljepote oko Vile Selest su pješačenje, berba grožđa i maslina te obilazak obližnjih vinskih podruma i restorana u kojima možete uživati u brojnim lokalnim delicijama. Za one željne ispoljavanja viška adrenalina, u neposrednoj blizini nalazi se i motocross staza, tako da nikom neće predstavljati problem kvalitetno i zabavno ispuniti vrijeme.
Sama vila imponira modernim izgledom iznutra i iz vana, a iz svakog detalja odiše zavidna doza luksuza. Kombinacija tradicionalnih i modernih materijala (kamen, drvo i staklo) daje potrebnu toplu intimnu atmosferu, a detalji poput kamina ili ljetne kuhinje s bazenom samo pojačavaju taj dojam. Vila Selest sadrži prostrani dnevni boravak obasjan dnevnim svjetlom zahvaljujući velikim staklenim stijenkama, dvije spavaće s TV uređajem i tri kupatila. Klima uređaj i podno grijanje u svim prostorijama osigurat će da boravak bude ugodan u bilo kakvim vremenskim uvjetima, a treba naglasiti da je u objektu osiguran Wi-Fi signal. Vila koju krasi kategorizacija od 5 zvjezdica, popunjena je treću godinu za redom tokom predsezone, visoke sezone te postsezone.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

LOKACIJA

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA