REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Kuća u Novigradu - u izgradnji

Kuća u Novigradu - u izgradnji 1
Kuća u Novigradu - u izgradnji 2
Kuća u Novigradu - u izgradnji 3
Kuća u Novigradu - u izgradnji 4
Kuća u Novigradu - u izgradnji 5
Kuća u Novigradu - u izgradnji 6
Kuća u Novigradu - u izgradnji 7
Kuća u Novigradu - u izgradnji 8
Kuća u Novigradu - u izgradnji 9
Kuća u Novigradu - u izgradnji 1 Kuća u Novigradu - u izgradnji 2 Kuća u Novigradu - u izgradnji 3 Kuća u Novigradu - u izgradnji 4 Kuća u Novigradu - u izgradnji 5 Kuća u Novigradu - u izgradnji 6 Kuća u Novigradu - u izgradnji 7 Kuća u Novigradu - u izgradnji 8 Kuća u Novigradu - u izgradnji 9

Preuzmite expose

295.000 €2.212.500 Kn

OPIS NEKRETNINE

Nekretnine Istra, prodajem kuću, Novigrad
Prodaje se kuća u nizu nedaleko od mora u Novigradu. Kuća se nalazi u zoni Bikokere i udaljena je 600 m od mora i lijepo uređene plaže. Kuća se proteže na dvije etaže i sastoji se od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi hodnik, kupatilo, kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak i spremište, a kat se sastoji od 3 spavaće sobe i kupatila. Kući pripada komforan vrt od 220 m2 na kojem se može napraviti ljetna kuhinja i parkirno mjesto. Kuća je udaljena 10 min. pješice od centra grada dok se supermarket, doktor i ljekarna nalaze u blizini. Prilika za kupnju kuće u nizu na dobroj lokaciji u Novigradu. Kuća je u izgradnji te je planirok rok za završetak 01. 05. 2021. Kuća je udaljena 300 m od trgovine, 300 m udaljen je od restorana, 800 m udaljen je od tržnice, doktor je udaljen 500 m, apoteka je udaljena 500 m, aerodrom Pula udaljen je 60 km, te aerodrom Portorož udaljen je 30 km, marina Novigrad udaljena je 100 m, te aquapark (Istralandia) udaljen je svega 7 km.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA