REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Stan u Novigradu - u izgradnji

Stan u Novigradu - u izgradnji 1
Stan u Novigradu - u izgradnji 2
Stan u Novigradu - u izgradnji 3
Stan u Novigradu - u izgradnji 4
Stan u Novigradu - u izgradnji 5
Stan u Novigradu - u izgradnji 6
Stan u Novigradu - u izgradnji 1 Stan u Novigradu - u izgradnji 2 Stan u Novigradu - u izgradnji 3 Stan u Novigradu - u izgradnji 4 Stan u Novigradu - u izgradnji 5 Stan u Novigradu - u izgradnji 6

Preuzmite expose

216.440 €1.623.300 Kn

OPIS NEKRETNINE

Nekretnine Istra, prodajem stan, Novigrad
Prodaje se stan u novoizgrađenom naselju Marketi u Novigradu. Stan je smješten na 1. katu i ima 77 m2. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila, 2 spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka s izlazom na nenatkrivenu terasu s koje se vidi more. Terasa ima 16,78 m2, ali se računa po koeficijentu 0, 25 % tako da ima 4, 20 m2. Stan je moguće koristiti u stambene ili turističke svrhe. Udaljenost od mora i lijepo uređene plaže je 500 m, a centar grada 700 m. U blizini se nalaze sportska dvorana, doktor, supermarket i ljekarna. Stan je udaljen 300 m od trgovine, 300 m udaljen je od restorana, 800 m udaljen je od tržnice, doktor je udaljen 500 m, apoteka je udaljena 500 m, aerodrom Pula udaljen je 60 km, te aerodrom Portorož udaljen je 30 km, marina Novigrad udaljena je 100 m, te aquapark (Istralandia) udaljen je svega 7 km.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA