REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Nekretnine Istra, prodajem kuću, Novigrad - u izgradnji

Nekretnine Istra, prodajem kuću, Novigrad - u izgradnji 1
Nekretnine Istra, prodajem kuću, Novigrad - u izgradnji 2
Nekretnine Istra, prodajem kuću, Novigrad - u izgradnji 3
Nekretnine Istra, prodajem kuću, Novigrad - u izgradnji 4
Nekretnine Istra, prodajem kuću, Novigrad - u izgradnji 5
Nekretnine Istra, prodajem kuću, Novigrad - u izgradnji 1 Nekretnine Istra, prodajem kuću, Novigrad - u izgradnji 2 Nekretnine Istra, prodajem kuću, Novigrad - u izgradnji 3 Nekretnine Istra, prodajem kuću, Novigrad - u izgradnji 4 Nekretnine Istra, prodajem kuću, Novigrad - u izgradnji 5

Preuzmite expose

248.500 €1.863.750 Kn

OPIS NEKRETNINE

Nekretnine Istra, prodajem kuću, Novigrad
Prodaje se kuća u nizu u Novigradu. Kuća se nalazi u zoni Vidal i udaljena je 800 m od mora i lijepo uređene plaže. Kuća se proteže na dvije etaže i sastoji se od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi hodnik, kupatilo, kuhinja s blagovaonicom i dnevni boravak, a kat se sastoji od 3 spavaće sobe i 2 kupatila. Kući pripada komforan vrt od 250 m2 na kojem će doći grijani bazen. Kuća je udaljena 10 min. pješice od centra grada dok se supermarket, doktor i ljekarna nalaze u blizini. Prilika za kupnju kuće u nizu na dobroj lokaciji u Novigradu. Kuća je u izgradnji te je planirani rok za završetak ljeto 2022. Kuća je udaljena 300 m od trgovine, 300 m udaljen je od restorana, 800 m udaljen je od tržnice, doktor je udaljen 500 m, apoteka je udaljena 500 m, aerodrom Pula udaljen je 60 km, te aerodrom Portorož udaljen je 30 km, marina Novigrad udaljena je 100 m, te aquapark (Istralandia) udaljen je svega 7 km.
Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA