REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Dvojna kuća blizu mora u okolici Umaga - u izgradnji

Dvojna kuća blizu mora u okolici Umaga - u izgradnji 1
Dvojna kuća blizu mora u okolici Umaga - u izgradnji 2
Dvojna kuća blizu mora u okolici Umaga - u izgradnji 3
Dvojna kuća blizu mora u okolici Umaga - u izgradnji 4
Dvojna kuća blizu mora u okolici Umaga - u izgradnji 5
Dvojna kuća blizu mora u okolici Umaga - u izgradnji 6
Dvojna kuća blizu mora u okolici Umaga - u izgradnji 7
Dvojna kuća blizu mora u okolici Umaga - u izgradnji 1 Dvojna kuća blizu mora u okolici Umaga - u izgradnji 2 Dvojna kuća blizu mora u okolici Umaga - u izgradnji 3 Dvojna kuća blizu mora u okolici Umaga - u izgradnji 4 Dvojna kuća blizu mora u okolici Umaga - u izgradnji 5 Dvojna kuća blizu mora u okolici Umaga - u izgradnji 6 Dvojna kuća blizu mora u okolici Umaga - u izgradnji 7

OPIS NEKRETNINE

Nekretnine Istra, prodajem dvojnu kuću blizu mora, okolica Umaga

Kuća u okolici Umaga ima ukupno 130 m2 + vrt 380 m2, udaljena je 5 min. (800m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 10 min. (5000m) udaljeni ste od centra grada Umaga. Kuća se sastoji se od prizemlja i prvog kata. Dvojna kuća, u izgradnji. Ukupno ima 3 spavaće sobe, 3 kupatila, WC, kuhinju, dnevni boravak, sauna, kotlovnica, terasu sa pogledom na more. Nalazi se na odličnoj lokaciji.

Kuća je udaljena svega 200 m od trgovine, 200 m udaljena je od restorana, 5000 m udaljena je od tržnice, doktor je udaljen 5000 m, apoteka je udaljena 5000 m, aerodrom Pula udaljen je 60 km, te aerodrom Portorož udaljen je 20 km, marina Umag 5000 m, te aquapark Istralandia udaljen je svega 10 km.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA