REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Luksuzna kuća u okolici Motovuna - u izgradnji

Luksuzna kuća u okolici Motovuna - u izgradnji 1
Luksuzna kuća u okolici Motovuna - u izgradnji 2
Luksuzna kuća u okolici Motovuna - u izgradnji 3
Luksuzna kuća u okolici Motovuna - u izgradnji 4
Luksuzna kuća u okolici Motovuna - u izgradnji 5
Luksuzna kuća u okolici Motovuna - u izgradnji 6
Luksuzna kuća u okolici Motovuna - u izgradnji 7
Luksuzna kuća u okolici Motovuna - u izgradnji 1 Luksuzna kuća u okolici Motovuna - u izgradnji 2 Luksuzna kuća u okolici Motovuna - u izgradnji 3 Luksuzna kuća u okolici Motovuna - u izgradnji 4 Luksuzna kuća u okolici Motovuna - u izgradnji 5 Luksuzna kuća u okolici Motovuna - u izgradnji 6 Luksuzna kuća u okolici Motovuna - u izgradnji 7

Preuzmite expose

1.900.000 €14.250.000 Kn

OPIS NEKRETNINE

Luksuzne nekretnine Istra, prodajem kamenu Vilu, Motovun
Veliko seosko imanje sa 4 spavaće sobe, 7.000 m² zemljišta s maslinikom, kućicom uz bazen i infinity bazenom. Smještena među vinogradima i poljima i dolazi s puno privatnosti te lijepim pogledom na brežuljke. 5km od Motovuna. Ima oko 325 m2 neto stambene površine, 4 spavaće sobe s en-suite kupaonicama, kućicu uz bazen s kupaonicom i ljetnom kuhinjom, 7.000 m2 zemljišta i 70 m2 infinity bazena.
Potpuno ručno rađena kamena fasada, Antikne hrastove grede, Prozorske klupice Cotto, Drveni prozori od ariša, Viessmann dizalica topline + podno grijanje, Zavojnice u svim sobama, Podovi od vapnenca, Hrastov parket u spavaćim sobama, Luksuzna kupaonica Catalano + Paffoni aparati, Infinity bazen sa slanom vodom, Mediteranski vrt, Nadstrešnica za automobil.
Kuća je udaljena 1000 m od trgovine, 1000 m udaljena je od restorana, 1000 m udaljena je od tržnice, doktor je udaljen 1000 m, apoteka je udaljena 1000 m, aerodrom Pula udaljen je 60 km, te aerodrom Portorož udaljen je 30 km, marina Novigrad 20000 m.
Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA