REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Vila u prvom redu do mora

Vila u prvom redu do mora 1
Vila u prvom redu do mora 2
Vila u prvom redu do mora 3
Vila u prvom redu do mora 4
Vila u prvom redu do mora 5
Vila u prvom redu do mora 6
Vila u prvom redu do mora 7
Vila u prvom redu do mora 8
Vila u prvom redu do mora 9
Vila u prvom redu do mora 10
Vila u prvom redu do mora 11
Vila u prvom redu do mora 1 Vila u prvom redu do mora 2 Vila u prvom redu do mora 3 Vila u prvom redu do mora 4 Vila u prvom redu do mora 5 Vila u prvom redu do mora 6 Vila u prvom redu do mora 7 Vila u prvom redu do mora 8 Vila u prvom redu do mora 9 Vila u prvom redu do mora 10 Vila u prvom redu do mora 11

OPIS NEKRETNINE

Luksuzne nekretnine Istra, prodajem vilu prvi red do mora, okolica Poreča

Kuća ima 470 m2 + vrt 1500 m2, može primiti 10 gostiju u pet spavaćih soba koje su opremljene bračnim krevetom, TV-om i klima uređajem. Jedna od spavaćih soba nalazi se u prizemlju i ima vlastitu kupaonicu s tušem. Ostale četiri spavaće sobe nalaze se na 1. katu. Glavna spavaća soba ima pristup vlastitoj kupaonici s kadom i tušem. Treća spavaća soba ima pristup vlastitoj kupaonici s tušem, dok druge dvije spavaće sobe dijele kupaonicu s tušem. Prizemlje se sastoji od prostranog otvorenog prostora u kojem se nalaze kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak. Moderna kuhinja posjeduje sve uređaje i pribor potreban za pripremu jela, koja se mogu kušati u velikoj blagovaonici čiji stakleni zid pruža spektakularan pogled na Jadransko more. Moderan dnevni boravak opremljen je velikim udobnim kaučem, LCD televizorom i prekrasnim kaminom. U kući je i wellness sa saunom.
Dvorište je pomno uređen mediteranski vrt s pogledom na more. Glavni dio dvorišta je područje bazena gdje se nalazi i jacuzzi. Pokraj bazena je prekrasna vanjska blagovaonica ispod nadstrešnice s roštiljem, sudoperom i kuhinjskim elementima. Cijelo imanje ograđeno je živicom tako da kuća ima potpunu privatnost. Na posjedu se nalazi privatan parking. Ekskluzivna nekretnina sa luksuznom opremom.


Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA