REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Kamena kuća u okolici Buja

Kamena kuća u okolici Buja 1
Kamena kuća u okolici Buja 2
Kamena kuća u okolici Buja 3
Kamena kuća u okolici Buja 4
Kamena kuća u okolici Buja 5
Kamena kuća u okolici Buja 6
Kamena kuća u okolici Buja 7
Kamena kuća u okolici Buja 8
Kamena kuća u okolici Buja 9
Kamena kuća u okolici Buja 10
Kamena kuća u okolici Buja 11
Kamena kuća u okolici Buja 12
Kamena kuća u okolici Buja 13
Kamena kuća u okolici Buja 14
Kamena kuća u okolici Buja 15
Kamena kuća u okolici Buja 1 Kamena kuća u okolici Buja 2 Kamena kuća u okolici Buja 3 Kamena kuća u okolici Buja 4 Kamena kuća u okolici Buja 5 Kamena kuća u okolici Buja 6 Kamena kuća u okolici Buja 7 Kamena kuća u okolici Buja 8 Kamena kuća u okolici Buja 9 Kamena kuća u okolici Buja 10 Kamena kuća u okolici Buja 11 Kamena kuća u okolici Buja 12 Kamena kuća u okolici Buja 13 Kamena kuća u okolici Buja 14 Kamena kuća u okolici Buja 15

Preuzmite expose

620.000 €4.650.000 Kn
670.000 €5.025.000 Kn

OPIS NEKRETNINE

Luksuzne nekretnine Istra, prodajem kamenu kuću, okolica Buja

Luksuzna kamena kuća s jednim od najljepših pogleda u Istri nalazi se u mirnom i malom mjestu u okolici Buja kod Grožnjana. Imanje je adaptirano u skladu sa ekološkim standardima, isključivo sa prirodnim materijalima kao što je kamen, drvo, okućnica je uređena isključivo sa domaćim biljkama, aromatima kao što su lavande, ružmarini, kadulje, maslina i smokava te vinove loze od kojih dolaze nevjerovatani mirisi tijekom cijelog dana. Više od 160 godina stara kamena kuća u potpunosti je renovirana s velikom pažnjom na detalje i od tada spaja modernu životnu udobnost s povijesnim elementima, što kući daje poseban šarm. Bazen od 24m2 osim sunčališta, očaravajućih pogleda, mira, nudi i kućicu uz bazen s kaminom. Kuća ima 158m2 sa 900m2 vrta. Ukupno ima 2 spavaće sobe, 2 kupatila, ugrađenu kuhinju sa otvorenim kaminom, kamenom random pločom te kvalitetnim uređajima te dnevnu sobu. Podovi su od stare terakote te hrastovog drveta, a prozori dvoslojni sa drvenim (puno drvo) klupčicama.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA