REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Luksuzna Vila u središnjoj Istri

Luksuzna Vila u središnjoj Istri 1
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 2
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 3
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 4
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 5
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 6
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 7
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 8
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 9
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 10
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 11
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 12
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 13
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 14
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 15
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 16
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 17
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 18
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 19
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 20
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 21
Luksuzna Vila u središnjoj Istri 1 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 2 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 3 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 4 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 5 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 6 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 7 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 8 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 9 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 10 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 11 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 12 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 13 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 14 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 15 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 16 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 17 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 18 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 19 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 20 Luksuzna Vila u središnjoj Istri 21

Preuzmite expose

1.160.000 €8.700.000 Kn

OPIS NEKRETNINE

Luksuzne nekretnine Istra, prodajem modernu Vilu

Luksuzna villa s jednim od najljepših pogleda u Istri nalazi se u mirnom i malom mjestu u okolici Buzeta, iz kojeg se pruža čaroban pogled na prirodu, vinograde i masline. Plivajući u bazenu veličine 52 m2 možete uživati u pogledu na doline i brežuljke središnje Istre. Kompletno imanje od 1800 m2 je i udaljeno od ostalih kuća. Te je okruženo maslinikom koji se prostire na dvije kaskade koje okružuju imanje. Imanje je novo sagrađeno u skladu sa ekološkim standardima, isključivo sa prirodnim materijalima kao što je kamen, drvo, okućnica je uređena isključivo sa domaćim biljkama. Imanje čini villa koja ima 4 spavaće sobe sa pripadajućim kupaonicama, a iz svih se pruža prekrasan pogled. Dnevni dio prostire se u suterenu, te obuhvaća luksuznu kuhinju, tu je i blagovaonica sa kaminom, kao i dnevni boravak sa prekrasnim pogledom prirodu. U sklopu vile nalazi se i konoba od 21 m2. Objekt je opremljeni sa najsuvremenijim sistemom centralnog grijanja i hlađenja, kao i pripremom za solarne panele, a sve kupaonice te dnevni boravak sa kuhinjom imaju i podna grijanja. Bazen osim sunčališta, očaravajućih pogleda, mira ima i pripremu za grijanje bazena. Na imanju se nalazi i parking za dva automobila, kao i svi dodatni sadržaji kao što su; vanjski roštilj.
Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA