REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom

Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 1
Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 2
Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 3
Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 4
Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 5
Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 6
Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 7
Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 8
Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 9
Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 10
Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 11
Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 12
Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 1 Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 2 Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 3 Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 4 Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 5 Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 6 Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 7 Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 8 Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 9 Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 10 Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 11 Imanje na brdu sa prekrasnim pogledom 12

Preuzmite expose

895.000 €6.712.500 Kn

OPIS NEKRETNINE

IMANJE NA VRHU BRDA S JEDINSTVENOM POZICIJOM I POGLEDOM NA MORE
Sjeverozapadna Istra je područje Mediterana gdje se plavo Jadransko more stapa s zelenim brežuljcima što ga čini jednim od najljepših dijelova poluotoka. Ovaj kraj je također poznat po vrhunskim vinarima, maslinarima, agroturizmima i mnoštvom tipičnih istarskih konoba. Posebno su zanimljivi gastronomski izleti u restorane u kojima možete uživati u poznatim tartufima, divljači, kvalitetnom istarskom pršutu, sirevima i morskim specijalitetima.
Na prekrasnom brežuljku u okolici Grožnjana s otvorenim pogledom na prekrasan krajolik i more, prodaje se kompleks kamenih kuća. Sa po 3 etaže ukupne površine od 180 m2, na parceli površine 1000 m2.
Pristup kući vodi asfaltirani put, posjeduje priključak vode a struja se nalazi na rubu parcele. Vlasništvo je uredno, tereta nema.
Udaljenost mora 10 km, Slovenije 13 km, a Italije 35 km.
Mirna lokacija i pogled čine ovu nekretninu posebnom i jednom od rijetkih koje se danas mogu naći u prodaji. Također, ova kuća je idealna kao prekrasan drugi dom ili kao isplativa investicijska nekretnina.
Svi zaljubljenici u Istru, njen krajolik i u kamene kuće, na ovu nekretninu zasigurno neće ostati ravnodušni!

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA