REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji

Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 1
Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 2
Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 3
Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 4
Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 5
Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 6
Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 7
Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 8
Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 9
Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 10
Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 11
Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 12
Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 13
Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 14
Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 15
Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 16
Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 17
Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 18
Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 1 Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 2 Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 3 Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 4 Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 5 Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 6 Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 7 Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 8 Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 9 Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 10 Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 11 Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 12 Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 13 Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 14 Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 15 Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 16 Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 17 Luksuzna Vila okružena prirodom u blizini Lovrečice - u izgradnji 18

Preuzmite expose

1.404.900 €10.536.750 Kn

OPIS NEKRETNINE

Luksuzna moderna vila u okolici Lovrečice
Boravak u modernom luksuznom okruženju, usred predivnog i mirnog istarskog krajolika u blizini mora kojim dominiraju vinogradi i maslinici, jamac je odmora u kojeg se isplati investirati.
Imanje Vile u Krancetima nalazi se u bajkovitom pejzažu u kojem pogledom možete dotaknuti i daleke Alpe, opet istovremeno mirisom osjetiti more i pritom u savršenom miru i tišini prepustiti se svim čarima istarske prirode. Samo imanje građeno je poštivajući istarsku tradiciju i stil, što je postignuto korištenjem lokalnih kvalitetnih materijala za gradnju, čime se u potpunosti uklopilo u ambijent kojem pripada.
Blagodati lokalne prirode, mir i tišina nisu jedine prednosti lokacije na kojoj se nalazi kuća. Mjesto Kranceti ima izrazito dobru geografsku pozicioniranost, pa je tako prekrasna plaža u Lovrečici udaljena svega koji minut vožnje, a Novigrad, Umag I Brtonigla, gradovi u kojima je uvijek moguće pronaći sadržaje bilo kakve vrste, nalaze se na samo 8 km udaljenosti. Što se sadržaja tiče, prvo što ćete poželjeti kad ugledate prirodne ljepote oko Vile su pješačenje, berba grožđa i maslina te obilazak obližnjih vinskih podruma i restorana u kojima možete uživati u brojnim lokalnim delicijama. Za one željne ispoljavanja viška adrenalina, u neposrednoj blizini nalazi se i motocross staza, tako da nikom neće predstavljati problem kvalitetno i zabavno ispuniti vrijeme. Kuća je udaljena samo nekoliko minuta vožnje od izlaza s Istarskog ipsilona. Kuća se nalazi praktički u šumi, okružena zelenilom, što pruža osjećaj potpune privatnosti i mira. Sama kuća imponira modernim izgledom iznutra i iz vana, iz svakog detalja odiše zavidna doza luksuza. Kombinacija tradicionalnih i modernih materijala (kamen, drvo i staklo) daje potrebnu toplu intimnu atmosferu, a detalji poput kamina ili ljetne kuhinje s bazenom samo pojačavaju taj dojam. Kuća nudi prostrani dnevni boravak obasjan dnevnim svjetlom zahvaljujući velikim staklenim stijenama, kuhinju, spremišta i WC-a za goste u prizemlju, kao i terasu i ljetnu kuhinju za opuštanje i zabavu s obitelji i prijateljima. Na katu se nalaze tri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitim kupatilom i terasom, što pruža privatnost i udobnost. Također, nalazi se wellness sa saunom i jacuzzijem, idealan za opuštanje nakon napornog dana.
Oprema uključuje kamin u dnevnom boravku, podno grijanje, grijani bazen za uživanje u kupanju tijekom cijele godine, punjač za električne automobile na parkingu, klima uređaj i TV u svakoj sobi.
Ova prekrasna moderna kuća idealna je za one koji traže privatnost i mir, ali istovremeno žele biti blizu svih pogodnosti koje pruža Istra. Njezin luksuzni interijer i oprema pružit će nezaboravan boravak svima koji se odluče za ovaj dom.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA