REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Stan sa prekrasnim pogledom na more

Stan sa prekrasnim pogledom na more 1
Stan sa prekrasnim pogledom na more 2
Stan sa prekrasnim pogledom na more 3
Stan sa prekrasnim pogledom na more 4
Stan sa prekrasnim pogledom na more 5
Stan sa prekrasnim pogledom na more 6
Stan sa prekrasnim pogledom na more 7
Stan sa prekrasnim pogledom na more 8
Stan sa prekrasnim pogledom na more 9
Stan sa prekrasnim pogledom na more 10
Stan sa prekrasnim pogledom na more 11
Stan sa prekrasnim pogledom na more 12
Stan sa prekrasnim pogledom na more 13
Stan sa prekrasnim pogledom na more 14
Stan sa prekrasnim pogledom na more 15
Stan sa prekrasnim pogledom na more 1 Stan sa prekrasnim pogledom na more 2 Stan sa prekrasnim pogledom na more 3 Stan sa prekrasnim pogledom na more 4 Stan sa prekrasnim pogledom na more 5 Stan sa prekrasnim pogledom na more 6 Stan sa prekrasnim pogledom na more 7 Stan sa prekrasnim pogledom na more 8 Stan sa prekrasnim pogledom na more 9 Stan sa prekrasnim pogledom na more 10 Stan sa prekrasnim pogledom na more 11 Stan sa prekrasnim pogledom na more 12 Stan sa prekrasnim pogledom na more 13 Stan sa prekrasnim pogledom na more 14 Stan sa prekrasnim pogledom na more 15

Preuzmite expose

390.000 €2.925.000 Kn

OPIS NEKRETNINE

Nekretnine Istra, prodajem stan, prvi red do mora, Novigrad
Stan u Novigradu ima ukupno 64,69 m2, nalazi se na trećem katu, izgrađen je 2008 godine, udaljen je 1 min. (20m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. (200m) udaljeni ste od centra grada Novigrada. Stan se sastoji od hodnika, kuhinje/dnevnog boravka, sobe, kupaonice, terasa. Opremljen je klima uređajem, vlastiti parking, garaža, prekrasan pogled na more.
Stan je udaljen 100 m od trgovine, 100 m udaljen je od restorana, 800 m udaljen je od tržnice, doktor je udaljen 500 m, apoteka je udaljena 500 m, aerodrom Pula udaljen je 60 km, te aerodrom Portorož udaljen je 30 km, marina Novigrad udaljena je 100 m, te aquapark (Istralandia) udaljen je svega 7 km.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA