REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Stan sa prekrasnim pogledom na more

Stan sa prekrasnim pogledom na more 1
Stan sa prekrasnim pogledom na more 2
Stan sa prekrasnim pogledom na more 3
Stan sa prekrasnim pogledom na more 4
Stan sa prekrasnim pogledom na more 5
Stan sa prekrasnim pogledom na more 6
Stan sa prekrasnim pogledom na more 7
Stan sa prekrasnim pogledom na more 8
Stan sa prekrasnim pogledom na more 9
Stan sa prekrasnim pogledom na more 1 Stan sa prekrasnim pogledom na more 2 Stan sa prekrasnim pogledom na more 3 Stan sa prekrasnim pogledom na more 4 Stan sa prekrasnim pogledom na more 5 Stan sa prekrasnim pogledom na more 6 Stan sa prekrasnim pogledom na more 7 Stan sa prekrasnim pogledom na more 8 Stan sa prekrasnim pogledom na more 9

Preuzmite expose

225.000 €1.687.500 Kn

OPIS NEKRETNINE

Nekretnine Istra, prodajem stan sa prekrasnim pogledom na more, Novigrad

Stan u Novigradu ima ukupno 53 m2, nalazi se na drugom katu, izgrađen je 2007 godine, udaljen je 5 min. (400m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 10 min. (800m) udaljeni ste od centra grada Novigrada. Stan se sastoji od hodnika, kuhinje/dnevnog boravka, 2 sobe, kupaonice, terase.
Stan je udaljen 200 m od trgovine, 400 m udaljen je od restorana, 800 m udaljen je od tržnice, doktor je udaljen 800 m, apoteka je udaljena 800 m, aerodrom Pula udaljen je 60 km, te aerodrom Portorož udaljen je 30 km, marina Novigrad udaljena je 400 m, te aquapark (Istralandia) udaljen je svega 7 km.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA