REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Nekretnine Istra, prodajem stan sa pogledom na more, Novigrad - u izgradnji

Nekretnine Istra, prodajem stan sa pogledom na more, Novigrad - u izgradnji 1
Nekretnine Istra, prodajem stan sa pogledom na more, Novigrad - u izgradnji 2
Nekretnine Istra, prodajem stan sa pogledom na more, Novigrad - u izgradnji 3
Nekretnine Istra, prodajem stan sa pogledom na more, Novigrad - u izgradnji 4
Nekretnine Istra, prodajem stan sa pogledom na more, Novigrad - u izgradnji 5
Nekretnine Istra, prodajem stan sa pogledom na more, Novigrad - u izgradnji 1 Nekretnine Istra, prodajem stan sa pogledom na more, Novigrad - u izgradnji 2 Nekretnine Istra, prodajem stan sa pogledom na more, Novigrad - u izgradnji 3 Nekretnine Istra, prodajem stan sa pogledom na more, Novigrad - u izgradnji 4 Nekretnine Istra, prodajem stan sa pogledom na more, Novigrad - u izgradnji 5

Preuzmite expose

370.000 €2.775.000 Kn

OPIS NEKRETNINE

Stan 04 u Novigradu ima ukupno 91,81 m2, nalazi se na prvom katu, udaljen je 5 min. (800m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. (1000m) udaljeni ste od centra grada Novigrada. Stan se sastoji od kuhinje/dnevnog boravka/blagovaone, 2 spavaće sobe, kupaonica, WC, terasa. Klima uređaji, vlastiti parking, prekrasan pogled na more.
Stan je udaljen 500 m od trgovine, 400 m udaljen je od restorana, 800 m udaljen je od tržnice, doktor je udaljen 500 m, apoteka je udaljena 500 m, aerodrom Pula udaljen je 60 km, te aerodrom Portorož udaljen je 30 km, marina Novigrad udaljena je 700 m, te aquapark (Istralandia) udaljen je svega 7 km.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA