REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Agencija

REN d.o.o. je tvrtka čije su djelatnosti obuhvaćene kroz dva njezina glavna dijela – agencije za promet nekretninama i turističke agencije.

Promet nekretninama

Poslovanje nekretninama zbog svojih mnogobrojnih popratnih organizacijskih, administrativnih i drugih radnji nužnih da bi se ono zgotovilo nerijetko se običnom čovjeku pretvori u pravu noćnu moru. Stručno osoblje tvrtke REN d.o.o. sa svojim sedmogodišnjim iskustvom maksimalno će Vam olakšati poslovanje s nekretninama, obavljajući za Vas sve prateće radnje koje takvo poslovanje čine kompleksnim, bilo da se radi o kupnji, prodaji, gradnji ili renoviranju nekretnine. REN d.o.o. će se tako na iznimno stručan i profesionalan način pobrinuti za pronalazak kupca (odnosno prodavatelja), temeljitu provjeru vlasničke dokumentacije, posredovat će prilikom kupoprodaje i prilikom rješavanja svih poreznih obveza kupca te će sudu dostaviti svu dokumentaciju potrebnu za uknjižbu.

Ukoliko se radi o gradnji ili renoviranju nekretnine, REN d.o.o. nudi usluge pronalaska zemljišta ili objekta za renoviranje, pomoći pri pronalasku i odabiru arhitekta i građevinske tvrtke, a također pobrinut će se za ishodovanje građevinske dokumentacije, organiziranje nadzora, tehničkog prijema i ishodovanje uporabne dozvole.

Nekretnine - Novigrad

Ukoliko tražite nekretnine u Novigradu, Umagu, Lovrečici, Karigadoru, Savudriji i bližoj okolici, REN d.o.o. je prava adresa za Vas. Detaljno ćemo Vas upoznati s komplentom ponudom na području Novigrada, bilo da se radi o kućama, vilama ili stanovima, te Vam maksimalno pomoći u svakom pogledu u donošenju tako važne odluke.

Želite li brzo i uspješno obaviti poslovanje nekretninama i riješiti se svih mogućih problema u vidu nepotrebnog gubitka vremena, novaca i živaca, obratite nam se s povjerenjem!

Turistička agencija

Turistička agencija tvrtke REN d.o.o. na raspolaganju je svima kojima je potreban smještaj na kraće vremensko razdoblje. Stručno osoblje s velikim iskustvom u ovom poslu svakom će pomoći u izboru smještaja i pridonijeti u ugodnom i bezbrižnom odmoru.

Apartmani - Novigrad

Bogata ponuda novih i dobro opremljenih apartmana u Novigradu i okolici na atraktivnim lokacijama garancija su kako će svatko pronaći smještaj prema svojim željama i potrebama. Kliknite na apartmani - Novigrad kako biste se uvjerili u vrhunsku kvalitetu ponude privatnog smještaja u ovom prekrasnom gradu.

Sve što je potrebno kako biste proveli nezaboravan odmor u Novigradu jest da nam se obratite povjerenjem, a sve ostalo je na nama!

Podatci o tvrtci

OSNOVNE INFORMACIJE :

Trgovački sud u Pazinu
MBS: 130045577
MB: 2714558
OIB: 14842509952

TVRTKA :

R.E.N. NEKRETNINE d.o.o. za poslovanje nekretninama i turistička agencija

SKRAČENA TVRTKA / NAZIV :

R.E.N. NEKRETNINE d.o.o.
Novigrad
Carlota Grissi 5

BROJ RAČUNA :

2340009-1110458865 (PBZ)

PREDMET POSLOVANJA DIO DJELATNOSTI IZ REGISTRACIJE TVRTKE

ČLANOVI DRUŠTVA / OSNIVAČI:

Elvis Flego, OIB: 59127372905, Novigrad, Dajla, Sv.Benedikt 27D
- jedini osnivač

ČLANOVI UPRAVE / LOKVIDATORI:

Elvis Flego, OIB: 59127372905, Novigrad, Dajla, Sv.Benedikt 27D
- član uprave,
- zastupa samostalno i pojedinačno

TEMELJNI KAPITAL:

20.000 Kn

PRAVNI ODNOSI:

Pravni oblik:

Temeljni akt:

Upise u glavnu knjigu provodili su: