REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Stan u okolici Umaga prvi red do mora - u izgradnji

Stan u okolici Umaga prvi red do mora - u izgradnji 1
Stan u okolici Umaga prvi red do mora - u izgradnji 2
Stan u okolici Umaga prvi red do mora - u izgradnji 3
Stan u okolici Umaga prvi red do mora - u izgradnji 4
Stan u okolici Umaga prvi red do mora - u izgradnji 5
Stan u okolici Umaga prvi red do mora - u izgradnji 6
Stan u okolici Umaga prvi red do mora - u izgradnji 7
Stan u okolici Umaga prvi red do mora - u izgradnji 8
Stan u okolici Umaga prvi red do mora - u izgradnji 1 Stan u okolici Umaga prvi red do mora - u izgradnji 2 Stan u okolici Umaga prvi red do mora - u izgradnji 3 Stan u okolici Umaga prvi red do mora - u izgradnji 4 Stan u okolici Umaga prvi red do mora - u izgradnji 5 Stan u okolici Umaga prvi red do mora - u izgradnji 6 Stan u okolici Umaga prvi red do mora - u izgradnji 7 Stan u okolici Umaga prvi red do mora - u izgradnji 8

OPIS NEKRETNINE

Luksuzne nekretnine Istra, prodajem stan, okolica Umaga
Stan u okolici Umaga ima ukupno 69,05 m2, nalazi se na prvom katu, udaljen je 1 min. (5m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 10 min. (5000m) udaljeni ste od centra grada Umaga. Stan se sastoji od kuhinje/dnevnog boravka/blagovaone, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe. Klima uređaji, garaža, podrum, prekrasan pogled na more.
Stan je udaljen 200 m od trgovine, 100 m udaljen je od restorana, 400 m udaljen je od tržnice, doktor je udaljen 5000 m, apoteka je udaljena 1000 m, aerodrom Pula udaljen je 60 km, te aerodrom Portorož udaljen je 30 km, marina Umag udaljena je 4000 m, te aquapark (Istralandia) udaljen je svega 7 km.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA