REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Luksuzna Vila u Novigradu

Luksuzna Vila u Novigradu 1
Luksuzna Vila u Novigradu 2
Luksuzna Vila u Novigradu 3
Luksuzna Vila u Novigradu 4
Luksuzna Vila u Novigradu 5
Luksuzna Vila u Novigradu 6
Luksuzna Vila u Novigradu 7
Luksuzna Vila u Novigradu 8
Luksuzna Vila u Novigradu 9
Luksuzna Vila u Novigradu 10
Luksuzna Vila u Novigradu 11
Luksuzna Vila u Novigradu 12
Luksuzna Vila u Novigradu 13
Luksuzna Vila u Novigradu 14
Luksuzna Vila u Novigradu 15
Luksuzna Vila u Novigradu 16
Luksuzna Vila u Novigradu 17
Luksuzna Vila u Novigradu 18
Luksuzna Vila u Novigradu 19
Luksuzna Vila u Novigradu 20
Luksuzna Vila u Novigradu 21
Luksuzna Vila u Novigradu 1 Luksuzna Vila u Novigradu 2 Luksuzna Vila u Novigradu 3 Luksuzna Vila u Novigradu 4 Luksuzna Vila u Novigradu 5 Luksuzna Vila u Novigradu 6 Luksuzna Vila u Novigradu 7 Luksuzna Vila u Novigradu 8 Luksuzna Vila u Novigradu 9 Luksuzna Vila u Novigradu 10 Luksuzna Vila u Novigradu 11 Luksuzna Vila u Novigradu 12 Luksuzna Vila u Novigradu 13 Luksuzna Vila u Novigradu 14 Luksuzna Vila u Novigradu 15 Luksuzna Vila u Novigradu 16 Luksuzna Vila u Novigradu 17 Luksuzna Vila u Novigradu 18 Luksuzna Vila u Novigradu 19 Luksuzna Vila u Novigradu 20 Luksuzna Vila u Novigradu 21

Preuzmite expose

600.000 €4.500.000 Kn

OPIS NEKRETNINE

Luksuzne nekretnine Istra, prodajem modernu vilu, Novigrad

Kuća u Novigradu ima ukupno 200 m2 + vrt 450 m2, udaljena je 5 min. (2000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. (2000m) udaljeni ste od centra grada Novigrada. Moderna vila s bazenom koja se nalazi u gradu Novigradu u Istri, zapadnom dijelu Hrvatske. Parcela ove vile je 450m2 s vrtom i 2 privatna parkirna mjesta. Vila je okružena zelenilom s pogledom na zeleni park, lijep voćnjak i malo mora. U prizemlju vile nalazi se hodnik otvorenog prostora, dnevni boravak, blagovaonica, čajna kuhinja i kuhinja - potpuno okrenute prema staklenoj stjeni i bazenu. U prizemlju se nalazi i 1 dvokrevetna spavaća soba s bračnim krevetom 200x180cm (poput svih kreveta) sa vlastitom kupaonicom. Tu su i perilica rublja, čajnik i mali servisni toalet. Unutarnje stepenice vode na gornji kat gdje se nalaze 3 dvokrevetne spavaće sobe svaka s vlastitom kupaonicom i francuskim balkonom. Vila može primiti 8 osoba + 2 na kauču na razvlačenje. 2/4 sobe imaju TV, 1/4 sobe imaju sigurno Grijanje / hlađenje riješeno toplinskom pumpom tako da svaka soba može regulirati svoju temperaturu. Terasa je opremljena s 8 ležaljki, tušem sa solarnim grijačem vode, bazenom od 37m2 s udobnim stepenicama za bazen. Vanjska terasa između kuće i bazena opremljena je dnevnim setom za 8 osoba i roštiljem.. Podno grijanje, klima jedinice, bazen, ljetna kuhinja... Nalazi se na odličnoj lokaciji.

Smještena u malom mjestu Stancijeta, samo 2km od centra grada Novigrada, Villa Contessa je idealno mjesto za obiteljski odmor. Susjedi su super, 50 m je dječje igralište, a Aquapark Istralandia udaljen je samo 3 km.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA