REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Kuća u okolici Umaga

Kuća u okolici Umaga 1
Kuća u okolici Umaga 2
Kuća u okolici Umaga 3
Kuća u okolici Umaga 4
Kuća u okolici Umaga 5
Kuća u okolici Umaga 6
Kuća u okolici Umaga 7
Kuća u okolici Umaga 8
Kuća u okolici Umaga 9
Kuća u okolici Umaga 10
Kuća u okolici Umaga 11
Kuća u okolici Umaga 12
Kuća u okolici Umaga 13
Kuća u okolici Umaga 14
Kuća u okolici Umaga 1 Kuća u okolici Umaga 2 Kuća u okolici Umaga 3 Kuća u okolici Umaga 4 Kuća u okolici Umaga 5 Kuća u okolici Umaga 6 Kuća u okolici Umaga 7 Kuća u okolici Umaga 8 Kuća u okolici Umaga 9 Kuća u okolici Umaga 10 Kuća u okolici Umaga 11 Kuća u okolici Umaga 12 Kuća u okolici Umaga 13 Kuća u okolici Umaga 14

Preuzmite expose

269.000 €2.017.500 Kn

OPIS NEKRETNINE

Nekretnine Istra, prodajem kuću, Umag, okolica

Kuće u nizu, novogradnja, sa prekrasnim pogledom ka moru. Djelo renomiranog arhitekta, sastoji se od 6 stambenih jedinica od koje svaka jedinica se prostire na 3 etaže i ukupne je kvadrature od 107 m². U prizemlju se nalazi dnevni boravak, kuhinja i WC , na 1. katu se nalaze dvije spavaće sobe, kupaona,odvojen WC (umivaonik i bide) i ostava, dok se na drugom katu nalazi spavaća, kupatilo sa umivaonikom,odvojeni WC (sa bideom i umivaonikom) i terasa sa jacuzzijem s koje se prostire prekrasan pogled ka moru. Kuće će biti građene materijalima vrhunske kvalitete,ISOTEX Sistem gradnje,sa Certifikatom „Zelena gradnja“, A4 energetske klase, otpornim na potrese, požare, eksplozije, vlagu, plijesni, buku i slično sa podnim grijanjem i klima uređajima. Vanjska PVC stolarija visokog kvaliteta sa tri brtve, troslojnim ISOTERMAL staklom, roletnama sa motorom i mrežom protiv insekata.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA