REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Kuća u okolici Novigrada - u izgradnji

Kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 1
Kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 2
Kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 3
Kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 4
Kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 5
Kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 6
Kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 1 Kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 2 Kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 3 Kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 4 Kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 5 Kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 6

Preuzmite expose

140.000 €1.050.000 Kn

OPIS NEKRETNINE

Nekretnine Istra, prodajem kuće sa vrtom, Novigrad, okolica

Kuća ima ukupno 100 m2, + vrt 120 m2, udaljena je 5 min. (3000m) od mora i od prekrasne uređene prirodne plaže, 10 min. (6000m) udaljeni ste od centra grada Novigrada. Kuća ima prizemlje i prvi kat. Kuća ima struju (uz postojeći, plaćen je u cijelosti i novi priključak), ima kućni broj, za vodu je puštena cijev u šahtu, te je kanalizacija pred vratima, tako da se treba samo spojiti. Ima i važeću građevinsku dozvolu za nadogradnju i rekonstrukciju. Isto tako, u cijelosti su plaćeni vodni i komunalni doprinos.
U sklopu kuće nalaze se: 4 spavaće sobe, kuhinja, dnevni boravak, kupatilo, kamin.
Kuća je udaljena svega 50 m od trgovine, 50 m udaljena je od restorana, 50 m udaljena je od tržnice, doktor je udaljen 6000 m, apoteka je udaljena 6000 m, aerodrom Pula udaljen je 70 km, te aerodrom Portorož udaljen je 20 km, marina Novigrad 6 km, te aquapark Istralandia udaljen je svega 3 km.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA