REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Stan u okolici Umaga - u izgradnji

Stan u okolici Umaga - u izgradnji 1
Stan u okolici Umaga - u izgradnji 2
Stan u okolici Umaga - u izgradnji 3
Stan u okolici Umaga - u izgradnji 4
Stan u okolici Umaga - u izgradnji 5
Stan u okolici Umaga - u izgradnji 6
Stan u okolici Umaga - u izgradnji 7
Stan u okolici Umaga - u izgradnji 8
Stan u okolici Umaga - u izgradnji 1 Stan u okolici Umaga - u izgradnji 2 Stan u okolici Umaga - u izgradnji 3 Stan u okolici Umaga - u izgradnji 4 Stan u okolici Umaga - u izgradnji 5 Stan u okolici Umaga - u izgradnji 6 Stan u okolici Umaga - u izgradnji 7 Stan u okolici Umaga - u izgradnji 8

Preuzmite expose

cijena na upit

OPIS NEKRETNINE

Nekretnine Istra, prodajem stan, Umag, Zambratija
Stan u Umagu ima ukupno 93,08 m2, nalazi se u prizemlju, udaljen je 5 min. (200m) od mora i od uređene plaže, 10 min. (4000m) udaljeni ste od centra grada Umaga. Stan se sastoji od kuhinje sa blagavaonicom, dnevnog boravka, 2 kupatila, 3 spavaće sobe, hodnik i terasa. Opremljen je klima uređajem, podrum, lift, dizalica topline, pogled na more. Mogučnost otkupa spremišta u podrumu te parkirnog mjesta.
Stan je udaljen 200 m od trgovine, 200 m udaljen je od restorana, 4000 m udaljen je od tržnice, doktor je udaljen 4000 m, apoteka je udaljena 4000 m, aerodrom Pula udaljen je 70 km, te aerodrom Portorož udaljen je 20 km, marina Umag udaljena je 4000 m. Golf igralište je 3000 m.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA