REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Luksuzna kuća u okolici Novigrada - u izgradnji

Luksuzna kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 1
Luksuzna kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 2
Luksuzna kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 3
Luksuzna kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 4
Luksuzna kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 5
Luksuzna kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 6
Luksuzna kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 7
Luksuzna kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 1 Luksuzna kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 2 Luksuzna kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 3 Luksuzna kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 4 Luksuzna kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 5 Luksuzna kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 6 Luksuzna kuća u okolici Novigrada - u izgradnji 7

Preuzmite expose

550.000 €4.125.000 Kn

OPIS NEKRETNINE

Luksuzne nekretnine Istra, prodajem modernu vilu blizu mora, Novigrad

Kuća u Novigradu ima ukupno 155 m2 + vrt 369 m2, udaljena je 5 min. (250m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 10 min. (5000m) udaljeni ste od centra grada Novigrada. Kuća se sastoji se od prizemlja i prvog kata. U izgradnji. Ukupno ima 3 soba, 3 kupatila, kuhinju, dnevni boravak, terasu sa pogledom na more. Klima jedinice, bazen, ljetna kuhinja... Nalazi se na odličnoj lokaciji.

Kuća je udaljena svega 200 m od trgovine, 200 m udaljena je od restorana, 1000 m udaljena je od tržnice, doktor je udaljen 1000 m, apoteka je udaljena 1000 m, aerodrom Pula udaljen je 60 km, te aerodrom Portorož udaljen je 20 km, marina Novigrad 500 m, te aquapark Istralandia udaljen je svega 10 km.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA