REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji

Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 1
Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 2
Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 3
Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 4
Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 5
Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 6
Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 7
Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 8
Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 9
Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 10
Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 1 Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 2 Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 3 Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 4 Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 5 Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 6 Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 7 Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 8 Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 9 Luksuzni stan u okolici Novigrada - u izgradnji 10

Preuzmite expose

250.000 €1.875.000 Kn

OPIS NEKRETNINE

Luksuzne Nekretnine Istra, prodajem stan, Novigrad, okolica
Stan u okolici Novigrada ima ukupno 63,85 m2, nalazi se na prvom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. (2500m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. (500m) udaljeni ste od centra. Stan se sastoji od kuhinje/dnevnog boravka/blagovaone, 2 sobe, kupaonice, terasa. Opremljen je klima jedinicama, priprema za podno grijanje, vlastiti parking.
Stan je udaljen 500 m od trgovine, 500 m udaljen je od restorana, 500 m udaljen je od tržnice, doktor je udaljen 500 m, apoteka je udaljena 500 m, aerodrom Pula udaljen je 60 km, te aerodrom Portorož udaljen je 30 km, marina Novigrad udaljena je 6000 m, te aquapark (Istralandia) udaljen je svega 7 km.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA