REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Stan u okolici Umaga - u izgradnji

Stan u okolici Umaga - u izgradnji 1
Stan u okolici Umaga - u izgradnji 2
Stan u okolici Umaga - u izgradnji 3
Stan u okolici Umaga - u izgradnji 4
Stan u okolici Umaga - u izgradnji 1 Stan u okolici Umaga - u izgradnji 2 Stan u okolici Umaga - u izgradnji 3 Stan u okolici Umaga - u izgradnji 4

Preuzmite expose

292.111 €2.190.833 Kn

OPIS NEKRETNINE

Nekretnine Istra, prodajem stan, Umag, Zambratija
Stan (4) u Umagu ima ukupno 86,06 m2, nalazi se na prvom katu, udaljen je 5 min. (500m) od mora i od uređene plaže, 10 min. (4000m) udaljeni ste od centra grada Umaga. Stan se sastoji od kuhinje sa blagavaonicom, dnevnog boravka, kupatilo, WC, 3 spavaće sobe, hodnik i terasa. Opremljen je klima uređajem, podrum, parking. Objekat će biti građen na način da su zidovi kombinirano armiranobetonski i zidani poroterm opekom, a međuspratne konstrukcije te konstrukcija krovišta izvedene kao armirano-betonske pune ploče. Izolacija podova je ekspandirani polistiren d=5cm, PVC folija, te cementni estrih d=5cm.
Zidovi su sa unutarnje strane ožbukani vapneno-cementnom maltom, gletovani (2 puta) te obojeni bijelom poludisperzijskom bojom ili bojom po želji kupca.
Obloge podova u spavačim sobama jest gotov troslojni parket 1 klase ili LVT (imitacija drva), a u dnevnim boravcima, terasama, kuhinjama, predprostorima,kupaonicama su keramičke pločice 1 klase.
Zidovi kupaone su opločeni keramičkim pločicama do stropa, a u kupaone dolaze keramičke tuš kade sa staklenim kabinama, viseće školjke sa ugradbenim vodokotlićem (geberite), el. bojler, električno podno grijanje te priključak na „veš mašinu“.
U fazi gradnje kupci biraju po želji keramičke pločice, LVT ili gotov parket, te unutarnju stolariju.
Fasada je „demit“ d=10 cm, te na nju navučen završni silikatni sloj.
Ulazna vrata u stanove su protupožarna-protuprovalna (cilindar ključ-multilock) visoke kvalitete, unutarnja stolarija = bijela sa horizontalnim linijama sa obuhvatnim štokovima, a vanjska od PVC-a sa troslojnim ostakljenjem te zaštičena sa Alu roletama i komarnicima. Alu rolete kod balkonskih stijena su na elektropogon. Izvana PVC stolarija u antracit boji, a iznutra bijele boje.
Zajedničko stubište je popločeno sa kamenom granitom sa ogradom.
Vanjske ograde lođa su donji dio betonske a gornji dio staklene.
Od instalacija stanovi imaju praktički sve moguće instalacije;
- priključak struje i vode sa zasebnim brojilima
- priključak kanalizacije
- antene zemaljske i satelitske
- telefonske instalacije i videoportafon
- klima uređaj – inverter
Stan je udaljen 200 m od trgovine, 200 m udaljen je od restorana, 4000 m udaljen je od tržnice, doktor je udaljen 4000 m, apoteka je udaljena 4000 m, aerodrom Pula udaljen je 70 km, te aerodrom Portorož udaljen je 20 km, marina Umag udaljena je 4000 m. Golf igralište je 3000 m.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA