REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Luksuzan stan u Poreču blizu mora

Luksuzan stan u Poreču blizu mora 1
Luksuzan stan u Poreču blizu mora 2
Luksuzan stan u Poreču blizu mora 3
Luksuzan stan u Poreču blizu mora 4
Luksuzan stan u Poreču blizu mora 5
Luksuzan stan u Poreču blizu mora 6
Luksuzan stan u Poreču blizu mora 7
Luksuzan stan u Poreču blizu mora 8
Luksuzan stan u Poreču blizu mora 9
Luksuzan stan u Poreču blizu mora 10
Luksuzan stan u Poreču blizu mora 11
Luksuzan stan u Poreču blizu mora 1 Luksuzan stan u Poreču blizu mora 2 Luksuzan stan u Poreču blizu mora 3 Luksuzan stan u Poreču blizu mora 4 Luksuzan stan u Poreču blizu mora 5 Luksuzan stan u Poreču blizu mora 6 Luksuzan stan u Poreču blizu mora 7 Luksuzan stan u Poreču blizu mora 8 Luksuzan stan u Poreču blizu mora 9 Luksuzan stan u Poreču blizu mora 10 Luksuzan stan u Poreču blizu mora 11

Preuzmite expose

575.000 €4.312.500 Kn

OPIS NEKRETNINE

Luksuzan stan u Poreču blizu mora
Luksuzne nekretnine Istra, prodajem stan, Poreč, centar
Stan u Poreču ima ukupno 78 m2, nalazi se na prvom katu, udaljen je 5 min. (150m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. (300m) udaljeni ste od centra grada Poreča. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, hodnika, wc-a, kupaonice i terase. Podno grijanje je centralno na gradski plin, a stan je klimatiziran i ima vlastiti dimnjak. Opremljen je liftom, parkirnim mjestom u garaži, te prekrasnim pogledom na more.

Stan je udaljen 200 m od trgovine, 100 m udaljen je od restorana, 400 m udaljen je od tržnice, doktor je udaljen 500 m, apoteka je udaljena 500 m, aerodrom Pula udaljen je 60 km, te aerodrom Portorož udaljen je 30 km, marina Poreč udaljena je 200 m.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA