REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Zemljište pogodno za vinski podrum

Zemljište pogodno za vinski podrum 1
Zemljište pogodno za vinski podrum 2
Zemljište pogodno za vinski podrum 3
Zemljište pogodno za vinski podrum 4
Zemljište pogodno za vinski podrum 5
Zemljište pogodno za vinski podrum 6
Zemljište pogodno za vinski podrum 7
Zemljište pogodno za vinski podrum 8
Zemljište pogodno za vinski podrum 1 Zemljište pogodno za vinski podrum 2 Zemljište pogodno za vinski podrum 3 Zemljište pogodno za vinski podrum 4 Zemljište pogodno za vinski podrum 5 Zemljište pogodno za vinski podrum 6 Zemljište pogodno za vinski podrum 7 Zemljište pogodno za vinski podrum 8

OPIS NEKRETNINE

Nekretnine Istra, prodajem zemljište pogodno za vinski podrum, okolica Buja
Poljoprivredno zemljište od ukupno 26700 m2 (u jednoj cjelini oznake P2) koje ima mnoge pogodnosti za različite poljoprivredne aktivnosti, posebno za vinograd i vinski podrum te voćarski i uljarski pogoni sa kušaonicama. Zemljište se nalazi na južnom blagom padu, što je idealno za vinograd ili maslinik, jer omogućava dobru sunčevu svetlost tokom dana. Također, blizina vode i struje olakšava zaljevanje i obradu zemljišta.

Nova cesta koja vodi do zemljišta je odlična karakteristika, jer omogućuje pristup i transport robe. Također, blizina autoceste i granice sa Slovenijom i Italijom čini ovo zemljište atraktivnim za komercijalnu upotrebu i distribuciju proizvedenih dobara. U blizini je i buduće golf igralište, što može dodatno povećati privlačnost ovog zemljišta za različite turističke i rekreativne aktivnosti. Ukratko, ovo poljoprivredno zemljište je izvanredno pozicionirano za poljoprivrednu djelatnost, a takođe pruža različite komercijalno/turističke i rekreacijske mogućnosti zbog svoje lokacije i pratećih resursa.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA