REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Stan u Novigradu - u izgradnji - PRILIKA!

Stan u Novigradu - u izgradnji 1
Stan u Novigradu - u izgradnji 2
Stan u Novigradu - u izgradnji 3
Stan u Novigradu - u izgradnji 4
Stan u Novigradu - u izgradnji 5
Stan u Novigradu - u izgradnji 6
Stan u Novigradu - u izgradnji 7
Stan u Novigradu - u izgradnji 8
Stan u Novigradu - u izgradnji 9
Stan u Novigradu - u izgradnji 1 Stan u Novigradu - u izgradnji 2 Stan u Novigradu - u izgradnji 3 Stan u Novigradu - u izgradnji 4 Stan u Novigradu - u izgradnji 5 Stan u Novigradu - u izgradnji 6 Stan u Novigradu - u izgradnji 7 Stan u Novigradu - u izgradnji 8 Stan u Novigradu - u izgradnji 9

Preuzmite expose

249.000 €1.867.500 Kn

OPIS NEKRETNINE

Nekretnine Istra, prodajem stan, Novigrad, centar
Stan u Novigradu ima ukupno 38,95 m2, nalazi se u prvom katu, udaljen je 100m od mora i od prekrasne uređene plaže, stan se nalazi u centru grada Novigrada. Stan se sastoji od spavaće sobe, kuhinje, dnevnog boravaka, kupatila. Kompletno renoviran stan, sa podnim grijanjem te klima jedinicom.
Stan se nalazi udaljen svega 100m od trgovine, 20m udaljen je od restorana, 300m udaljen je od tržnice, doktor je udaljen 500m, apoteka je udaljena 500m, aerodrom Pula udaljen je 70 km, te aerodrom Portorož udaljen je 30 km, marina Novigrad udaljena je 500m, te aquapark Istralandia udaljen je svega 5 km.
Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA