REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Stan u centru Novigrada - u izgradnji

Stan u centru Novigrada - u izgradnji 1
Stan u centru Novigrada - u izgradnji 2
Stan u centru Novigrada - u izgradnji 3
Stan u centru Novigrada - u izgradnji 4
Stan u centru Novigrada - u izgradnji 5
Stan u centru Novigrada - u izgradnji 6
Stan u centru Novigrada - u izgradnji 7
Stan u centru Novigrada - u izgradnji 8
Stan u centru Novigrada - u izgradnji 9
Stan u centru Novigrada - u izgradnji 10
Stan u centru Novigrada - u izgradnji 1 Stan u centru Novigrada - u izgradnji 2 Stan u centru Novigrada - u izgradnji 3 Stan u centru Novigrada - u izgradnji 4 Stan u centru Novigrada - u izgradnji 5 Stan u centru Novigrada - u izgradnji 6 Stan u centru Novigrada - u izgradnji 7 Stan u centru Novigrada - u izgradnji 8 Stan u centru Novigrada - u izgradnji 9 Stan u centru Novigrada - u izgradnji 10

Preuzmite expose

549.000 €4.117.500 Kn

OPIS NEKRETNINE

Luksuzne nekretnine Istra, prodajem stan, Novigrad, centar
Stan u Novigradu ima ukupno 102 m2, nalazi se na prvom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. (200m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. (200m) udaljeni ste od centra grada Novigrada. Stan se sastoji od kuhinje/dnevnog boravka/blagovaone, 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, terasa. Opremljen je klima uređajem, dimnjak, parking, pogled na more.
Stan je udaljen 100 m od trgovine, 100 m udaljen je od restorana, 100 m udaljen je od tržnice, doktor je udaljen 200 m, apoteka je udaljena 200 m, aerodrom Pula udaljen je 60 km, te aerodrom Portorož udaljen je 30 km, marina Novigrad udaljena je 100 m, te aquapark (Istralandia) udaljen je svega 7 km.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA