REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Vila u okolici Buja

Vila u okolici Buja 1
Vila u okolici Buja 2
Vila u okolici Buja 3
Vila u okolici Buja 4
Vila u okolici Buja 5
Vila u okolici Buja 6
Vila u okolici Buja 7
Vila u okolici Buja 8
Vila u okolici Buja 9
Vila u okolici Buja 10
Vila u okolici Buja 11
Vila u okolici Buja 12
Vila u okolici Buja 13
Vila u okolici Buja 14
Vila u okolici Buja 15
Vila u okolici Buja 16
Vila u okolici Buja 17
Vila u okolici Buja 18
Vila u okolici Buja 19
Vila u okolici Buja 20
Vila u okolici Buja 21
Vila u okolici Buja 22
Vila u okolici Buja 23
Vila u okolici Buja 24
Vila u okolici Buja 25
Vila u okolici Buja 26
Vila u okolici Buja 27
Vila u okolici Buja 28
Vila u okolici Buja 29
Vila u okolici Buja 30
Vila u okolici Buja 31
Vila u okolici Buja 32
Vila u okolici Buja 33
Vila u okolici Buja 34
Vila u okolici Buja 35
Vila u okolici Buja 36
Vila u okolici Buja 37
Vila u okolici Buja 38
Vila u okolici Buja 39
Vila u okolici Buja 40
Vila u okolici Buja 41
Vila u okolici Buja 42
Vila u okolici Buja 43
Vila u okolici Buja 1 Vila u okolici Buja 2 Vila u okolici Buja 3 Vila u okolici Buja 4 Vila u okolici Buja 5 Vila u okolici Buja 6 Vila u okolici Buja 7 Vila u okolici Buja 8 Vila u okolici Buja 9 Vila u okolici Buja 10 Vila u okolici Buja 11 Vila u okolici Buja 12 Vila u okolici Buja 13 Vila u okolici Buja 14 Vila u okolici Buja 15 Vila u okolici Buja 16 Vila u okolici Buja 17 Vila u okolici Buja 18 Vila u okolici Buja 19 Vila u okolici Buja 20 Vila u okolici Buja 21 Vila u okolici Buja 22 Vila u okolici Buja 23 Vila u okolici Buja 24 Vila u okolici Buja 25 Vila u okolici Buja 26 Vila u okolici Buja 27 Vila u okolici Buja 28 Vila u okolici Buja 29 Vila u okolici Buja 30 Vila u okolici Buja 31 Vila u okolici Buja 32 Vila u okolici Buja 33 Vila u okolici Buja 34 Vila u okolici Buja 35 Vila u okolici Buja 36 Vila u okolici Buja 37 Vila u okolici Buja 38 Vila u okolici Buja 39 Vila u okolici Buja 40 Vila u okolici Buja 41 Vila u okolici Buja 42 Vila u okolici Buja 43

OPIS NEKRETNINE

Luksuzne nekretnine Istra, prodajem modernu Vilu, okolica Buja

Luksuzna villa s jednim od najljepših pogleda u Istri nalazi se u mirnom i malom mjestu u okolici Buja, iz kojeg se pruža čaroban pogled na srednjovjekovne gradove Motovun i Grožnjan. Plivajući u bazenu dužine 14 m možete uživati u pogledu na dolinu rijeke Mirne, lovište i Motovunsku šumu poznatu po čuvenom Istarskom tartufu. Kompletno imanje od 3000 m2 ograđeno i udaljeno od ostalih kuća. Te je okruženo maslinikom koji se prostire na dvije kaskade koje okružuju imanje. Imanje je novo sagrađeno u skladu sa ekološkim standardima, isključivo sa prirodnim materijalima kao što je kamen, drvo, okućnica je uređena isključivo sa domaćim biljkama, aromatima kao što su lavande, ružmarini, kadulje, od kojih dolaze nevjerovatani mirisi tijekom cijelog dana, tu su i ribizli, masline. Imanje obuhvaća glavnu villu koja ima 3 spavaće sobe sa pripadajućim kupaonicama, a iz svih se pruža prekrasan pogled. Dnevni dio prostire se na 60m2, te obuhvaća luksuznu kuhinju sa otokom opremljenu najmodernijom suvremenom tehnologijom, tu se nalaze veliki ugradbeni hladnjak, ugradbena ledenica, hladnjak za vino, velika mikrovalna, indukcijska ploča za kuhanje, parna pećnica, caffe aparat, kuhalo za vodu, toster… tu je i blagovaonica sa kaminom, kao i dnevnim boravkom sa prekrasnim pogledom na Grožnjan i na staru stoljetnu maslinu, te ima dvoja francuska vrata koje vode na vanjsku terasu i travnjak. Pomoćna kuća (konoba), također sadrži kompletno opremljenu kuhinju sa blagovaonicom, otvorenim kaminom (ognjištem), kompletnom kupaonicom i pripadajućom spavaćom sobom, a iz svih se prostorija pruža prekrasan pogled na bazen, maslinik, Motovun i Grožnjan. Sav namještaj potpisuju dizajneri i rađen je po mjeri. Objekti su opremljeni sa najsuvremenijim sistemom centralnog grijanja i hlađenja, kao i solarnim panelima, a sve kupaonice imaju i podna grijanja. Bazen osim sunčališta, očaravajućih pogleda, mira nudi i posebno veliki vanjski tuš. Na imanju se nalazi i natkriveni parking za dva automobila, kao i svi dodatni sadržaji kao što su; vanjski roštilj.
Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA