REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Luksuzna Vila u Rovinju

Luksuzna Vila u Rovinju 1
Luksuzna Vila u Rovinju 2
Luksuzna Vila u Rovinju 3
Luksuzna Vila u Rovinju 4
Luksuzna Vila u Rovinju 5
Luksuzna Vila u Rovinju 6
Luksuzna Vila u Rovinju 7
Luksuzna Vila u Rovinju 8
Luksuzna Vila u Rovinju 9
Luksuzna Vila u Rovinju 10
Luksuzna Vila u Rovinju 11
Luksuzna Vila u Rovinju 12
Luksuzna Vila u Rovinju 13
Luksuzna Vila u Rovinju 14
Luksuzna Vila u Rovinju 15
Luksuzna Vila u Rovinju 16
Luksuzna Vila u Rovinju 17
Luksuzna Vila u Rovinju 18
Luksuzna Vila u Rovinju 19
Luksuzna Vila u Rovinju 20
Luksuzna Vila u Rovinju 21
Luksuzna Vila u Rovinju 22
Luksuzna Vila u Rovinju 23
Luksuzna Vila u Rovinju 24
Luksuzna Vila u Rovinju 25
Luksuzna Vila u Rovinju 26
Luksuzna Vila u Rovinju 27
Luksuzna Vila u Rovinju 28
Luksuzna Vila u Rovinju 29
Luksuzna Vila u Rovinju 30
Luksuzna Vila u Rovinju 31
Luksuzna Vila u Rovinju 32
Luksuzna Vila u Rovinju 1 Luksuzna Vila u Rovinju 2 Luksuzna Vila u Rovinju 3 Luksuzna Vila u Rovinju 4 Luksuzna Vila u Rovinju 5 Luksuzna Vila u Rovinju 6 Luksuzna Vila u Rovinju 7 Luksuzna Vila u Rovinju 8 Luksuzna Vila u Rovinju 9 Luksuzna Vila u Rovinju 10 Luksuzna Vila u Rovinju 11 Luksuzna Vila u Rovinju 12 Luksuzna Vila u Rovinju 13 Luksuzna Vila u Rovinju 14 Luksuzna Vila u Rovinju 15 Luksuzna Vila u Rovinju 16 Luksuzna Vila u Rovinju 17 Luksuzna Vila u Rovinju 18 Luksuzna Vila u Rovinju 19 Luksuzna Vila u Rovinju 20 Luksuzna Vila u Rovinju 21 Luksuzna Vila u Rovinju 22 Luksuzna Vila u Rovinju 23 Luksuzna Vila u Rovinju 24 Luksuzna Vila u Rovinju 25 Luksuzna Vila u Rovinju 26 Luksuzna Vila u Rovinju 27 Luksuzna Vila u Rovinju 28 Luksuzna Vila u Rovinju 29 Luksuzna Vila u Rovinju 30 Luksuzna Vila u Rovinju 31 Luksuzna Vila u Rovinju 32

Preuzmite expose

1.192.500 €8.943.750 Kn

OPIS NEKRETNINE

Luksuzne nekretnine Istra, prodajem kamenu vilu, Rovinj

Villa Nevija je luksuzna vila sa bazenom, površine 372 m2 sa okućnicom površine 1611m2, ljepotica je vintage šarma, savršenih dimenzija za velika obiteljska okupljanja.
U prizemlju se nalaze luksuzni dnevni boravak s kaminom, blagovaonica sa stolom i stolicama za 10 osoba, WC, velika i moderno opremljena rustikalna kuhinja te dvije spavaonice s kupaonicama, jedna s bračnim, druga s dva odvojena kreveta.
Na katu su raspoređene tri dvokrevetne sobe s kupaonicama i bračnim krevetima. Dvije spavaće sobe imaju izlaz na terase s kojih se otvara prekrasan pogled na zelenilo te more i Rovinj u daljini.
Opustite se na ležaljci uz zanimljivu knjigu, igrajte se skrivača s djecom, pripremite ukusan ručak s namirnicama iz obližnjeg eko-povrtnjaka, kušajte lokalna vina promatrajući bajkovite zalaske sunca...sve to i mnogo više omogućuje vam prelijepa okućnica s bazenom koja je jedan od aduta ove iznimne kuće.
Vila pruža fantastično opremljenu sportsku zonu u kojoj se nalaze polifunkcionalni teren za rukomet, košarku i nogomet, teren za odbojku, 2 teniska terena, 2 boćališta, stol za stolni tenis, fitness na otvorenom te ogromno dječje igralište..

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA