REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Kamena kuća u okolici Buja

Kamena kuća u okolici Buja 1
Kamena kuća u okolici Buja 2
Kamena kuća u okolici Buja 3
Kamena kuća u okolici Buja 4
Kamena kuća u okolici Buja 5
Kamena kuća u okolici Buja 6
Kamena kuća u okolici Buja 7
Kamena kuća u okolici Buja 8
Kamena kuća u okolici Buja 9
Kamena kuća u okolici Buja 10
Kamena kuća u okolici Buja 11
Kamena kuća u okolici Buja 12
Kamena kuća u okolici Buja 13
Kamena kuća u okolici Buja 14
Kamena kuća u okolici Buja 15
Kamena kuća u okolici Buja 16
Kamena kuća u okolici Buja 17
Kamena kuća u okolici Buja 18
Kamena kuća u okolici Buja 19
Kamena kuća u okolici Buja 20
Kamena kuća u okolici Buja 21
Kamena kuća u okolici Buja 22
Kamena kuća u okolici Buja 23
Kamena kuća u okolici Buja 1 Kamena kuća u okolici Buja 2 Kamena kuća u okolici Buja 3 Kamena kuća u okolici Buja 4 Kamena kuća u okolici Buja 5 Kamena kuća u okolici Buja 6 Kamena kuća u okolici Buja 7 Kamena kuća u okolici Buja 8 Kamena kuća u okolici Buja 9 Kamena kuća u okolici Buja 10 Kamena kuća u okolici Buja 11 Kamena kuća u okolici Buja 12 Kamena kuća u okolici Buja 13 Kamena kuća u okolici Buja 14 Kamena kuća u okolici Buja 15 Kamena kuća u okolici Buja 16 Kamena kuća u okolici Buja 17 Kamena kuća u okolici Buja 18 Kamena kuća u okolici Buja 19 Kamena kuća u okolici Buja 20 Kamena kuća u okolici Buja 21 Kamena kuća u okolici Buja 22 Kamena kuća u okolici Buja 23

Preuzmite expose

600.000 €4.500.000 Kn

OPIS NEKRETNINE

Luksuzne nekretnine Istra, prodajem kamenu kuću, Buje

Luksuzna kamena kuća s jednim od najljepših pogleda u Istri nalazi se u mirnom i malom okruženju blizu centra grada Buja. Imanje je adaptirano u skladu sa ekološkim standardima, isključivo sa prirodnim materijalima kao što je kamen i drvo. Okućnica je uređena isključivo sa domaćim biljkama, aromatima kao što su lavande, ružmarini, kadulje, maslina i smokva od kojih dolaze nevjerovatani mirisi tijekom cijelog dana. Više od 160 godina stara kamena kuća u potpunosti je renovirana s velikom pažnjom na detalje i od tada spaja modernu životnu udobnost s povijesnim elementima, što kući daje poseban šarm. Kuća ima 3 sprata na 170m2 sa 85m2 vrta. Ukupno ima 3 spavaće sobe, 3 kupatila, WC, vrhunsku kuhinju po mjeri sa kamenom radnom pločom te kvalitetnim uređajima te dnevnu sobu sa kaminom. Podovi su od hrastovog drveta, a prozori dvoslojni sa drvenim (puno drvo) klupčicama.

Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA