REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri

Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 1
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 2
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 3
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 4
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 5
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 6
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 7
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 8
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 9
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 10
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 11
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 12
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 13
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 14
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 15
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 16
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 17
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 18
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 19
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 20
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 21
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 22
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 23
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 24
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 25
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 26
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 27
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 28
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 29
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 30
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 31
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 32
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 33
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 34
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 35
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 36
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 37
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 38
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 39
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 40
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 41
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 42
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 43
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 44
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 45
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 46
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 47
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 1 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 2 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 3 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 4 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 5 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 6 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 7 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 8 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 9 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 10 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 11 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 12 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 13 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 14 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 15 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 16 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 17 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 18 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 19 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 20 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 21 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 22 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 23 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 24 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 25 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 26 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 27 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 28 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 29 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 30 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 31 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 32 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 33 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 34 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 35 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 36 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 37 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 38 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 39 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 40 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 41 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 42 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 43 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 44 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 45 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 46 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri 47

OPIS NEKRETNINE

Luksuzne nekretnine Istra, prodajem modernu Vilu, okolica Buja

Luksuzna villa s jednim od najljepših pogleda u Istri nalazi se u mirnom i malom mjestu u okolici Buja, iz kojeg se pruža čaroban pogled od planine Učke, rijeke Mirne i mora te čak do Alpa. Plivajući u bazenu dužine 14 m možete uživati u pogledu na dolinu rijeke Mirne, lovište i Motovunsku šumu poznatu po čuvenom Istarskom tartufu. Kompletno imanje od 1700 m2 ograđeno i udaljeno od ostalih kuća. Te je okruženo maslinikom. Imanje je novo sagrađeno u skladu sa ekološkim standardima, isključivo sa prirodnim materijalima kao što je kamen/drvo, okućnica je uređena isključivo sa domaćim biljkama, masline. Vila ima 6 spavaće sobe sa pripadajućim kupaonicama, a iz svih se pruža prekrasan pogled na more. Dnevni dio prostire se na 100m2, te obuhvaća luksuznu kuhinju sa otokom opremljenu najmodernijom suvremenom tehnologijom… tu je i blagovaonica sa kaminom, kao i dnevni boravak sa prekrasnim pogledom na more, te ima dvoja francuska vrata koje vode na vanjsku terasu, sunčalište, bazen, ljetnu kuhinju i travnjak. U nastavku dnevnog boravka nalazi se Wellness te fitnes iz kojih se također pruža prekrasan pogled. Sav namještaj potpisuju dizajneri i rađen je po mjeri. Objek je opremljen sa najsuvremenijim sistemom centralnog grijanja i hlađenja, kao i solarnim panelima, a sve kupaonice imaju i podna grijanja. Bazen osim sunčališta, očaravajućih pogleda, mira nudi i posebno veliki vanjski tuš. Na imanju se nalazi i parking za pet automobila, kao i svi dodatni sadržaji kao što su; vanjski roštilj.
Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA