REN Nekretnine Novigrad, Nekretnine za prodaju

  • Hrvatski
  • English
  • Deutsch
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Slovenščina

Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri - u izgradnji

Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri - u izgradnji 1
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri - u izgradnji 2
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri - u izgradnji 3
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri - u izgradnji 4
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri - u izgradnji 5
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri - u izgradnji 6
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri - u izgradnji 7
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri - u izgradnji 8
Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri - u izgradnji 1 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri - u izgradnji 2 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri - u izgradnji 3 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri - u izgradnji 4 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri - u izgradnji 5 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri - u izgradnji 6 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri - u izgradnji 7 Luksuzna Vila sa jedinstvenim pogledom u Istri - u izgradnji 8

OPIS NEKRETNINE

Luksuzne nekretnine Istra, prodajem modernu Vilu, okolica Buja

Luksuzna villa s jednim od najljepših pogleda u Istri nalazi se u mirnom i malom mjestu u okolici Buja, iz kojeg se pruža čaroban pogled od planine Učke, rijeke Mirne i mora te čak do Alpa. Plivajući u bazenu dužine 14 m možete uživati u pogledu na dolinu rijeke Mirne, lovište i Motovunsku šumu poznatu po čuvenom Istarskom tartufu. Imanje je novo sagrađeno u skladu sa ekološkim standardima, isključivo sa prirodnim materijalima kao što je kamen/drvo, okućnica je uređena isključivo sa domaćim biljkama, masline. Vila ima 6 spavaće sobe sa pripadajućim kupaonicama, a iz svih se pruža prekrasan pogled na more. Dnevni dio prostire se na 100m2, te obuhvaća luksuznu kuhinju sa otokom opremljenu najmodernijom suvremenom tehnologijom… tu je i blagovaonica sa kaminom, kao i dnevni boravak sa prekrasnim pogledom na more, te ima dvoja francuska vrata koje vode na vanjsku terasu, sunčalište, bazen, ljetnu kuhinju i travnjak. U nastavku dnevnog boravka nalazi se Wellness te fitnes iz kojih se također pruža prekrasan pogled. Sav namještaj potpisuju dizajneri i rađen je po mjeri. Objek je opremljen sa najsuvremenijim sistemom centralnog grijanja i hlađenja, kao i solarnim panelima, a sve kupaonice imaju i podna grijanja. Bazen osim sunčališta, očaravajućih pogleda, mira nudi i posebno veliki vanjski tuš. Na imanju se nalazi i parking za pet automobila, kao i svi dodatni sadržaji kao što su; vanjski roštilj.
Za dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA